Loading...
Billede af Jenny, Luca og Marcelo, ejerne af Ceres Trattoria

Vores historie

Vores navne er Jenny & Marcelo.

Vi brænder for at lave god mad med gode råvarer og at samle folk omkring det gode måltid.

Marcello: Jeg er født og opvokset i Brazilien, hvor der er tæt familiesammenhold og hvor mødet omkring maden er dagens højdepunkt. Jeg startede tidligt med at lave mad som 7 årig i min mormors restaurant. Hun var en sej kvinde, der drev to restauranter og der var gang i køkkenet fra tidlig morgen til sen aften. Det var fantastisk at lære af hende og hendes personale. Jeg lærte at drive virksomhed, at lave mad, yde en god service og ikke mindst: bruge gode råvarer.

Jeg har tidliger drevet restaurant i Portugal, som var opkaldt efter vores som Lucas, og er nu virkelig glad for at åbne denne restaurant i Aarhus

Jenny: Jeg er uddannet tandlæge og har drevet min egen tandlægeklinik i Sverige. Jeg brænder for iværksætteri, ordentlighed, for tætte relationer og ikke mindst: det gode måltid.

Vi mødtes tilfældigt, da vi sad på den samme bar i Helsingborg.
Marcelo: ”Jeg boede på en båd og var tilfældigvis i Helsingborg den dag. Vi snakkede ikke rigtig sammen den første aften, men det øjeblik jeg så Jenny vidste jeg i mit hjerte at jeg ville gifte mig med hende. Jeg stødte ind i Jenny, en blæsende dag en uges tid senere, hvor hun var ude og gå med sin hund Elsa og vi faldt i snak. Det ene førte til det andet og her er vi så i dag med vores søn … og vores restaurant. Her håber vi at danne rammen omkring dit og familiens næste gode måltid